A 2007-ben alakult Dr. Mennyei Ügyvédi Iroda a gazdasági élet hazai és külföldi szereplőinek, kis- és középvállalkozásoknak továbbá magánszemélyeknek komplex, határokon átívelő jogi szolgáltatásokat nyújt magyar, angol és német nyelven. Ennek érdekében az Iroda szorosan együttműködik több magyar és külföldi könyvelőirodával, tanácsadó cégekkel ill. külföldi ügyvédi irodákkal.

Az alapító, Dr. Mennyei Robin ügyvéd több multinacionális cégnél szerzett tapasztalatot, melynek következtében otthonosan mozog a kereskedelmi és termelő cégek jogi ügyeiben, a cégjogi kérdésektől kezdve a szerződéseken át egészen a munkaügyi vitákig.

Az Iroda küldetése:

a jogi problémák gyakorlatias, ügyfélorientált megközelítése és azok hatékony, szakszerű megoldása.

Az Iroda által nyújtott szolgáltatások:

  • hagyományos ügyvédi tevékenységek (pl.: szerződések készítése, cégalapítás, peres képviselet, tanácsadás)
  • speciális szakértelmet igényelő tanácsadás partnerirodákon keresztül (külföldi cégalapítás és munkavállalás elősegítése, pályázatfigyelés, adótanácsadás) 

Dr. Mennyei Robin LL.M. képesítései:

2006 - Jogász-közgazdász posztgraduális diploma (Miskolci Egyetem, GTK)
2002 – LL.M. fokozat (Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, Rechtsw. Fakultät)
2000 - Jogi diploma (Miskolci Egyetem, ÁJK)

Tagság szakmai szervezetekben:

Bund Katholischer Rechtsanwälte (BKR)
Német – Magyar Jogászegylet

 
 
       

Minden jog fenntartva © 2007 Dr Mennyei Ügyvédi Iroda

készítette az iStream
Ezt a honlapot a Dr. Mennyei Ügyvédi Iroda, mint a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.